WinPC-NC / WinPC-NC USB

Frezen, boren, snijden, graveren, plotten, lijmen en nog veel meer . . . in 2D / 2,5D en 3D

 

Het programma dat van uw standaard PC een universele NC-sturing maakt en maximaal 4 assen direct kan aansturen. Verschillende versies met andere functies en prijzen bieden zowel beginners als ervaren CNC programmeurs een passende oplossing. Ongeacht of u hobbymatig, als bijvoorbeel modelbouwer, of in een semi-professionele of industriële omgeving werkt; WinPC-NC kan het! Met 3 assen kunt u willekeurige XYZ mechanieken opbouwen en nagenoeg onbegrensde mogelijkheden realiseren. WinPC-NC kenmerkt zich door een doordacht bedieningssconcept en is erg gebruiksvriendelijk door de eenvoudige bediening met pull-down menu's en muisbesturing. Vensters en een uitgebreide helpfunctie maken het extra gemakkelijk te leren en goed beheersbaar te gebruiken. Door de uitgebreide parameterinstellingen kunt u vrijwel alle gangbare 3- en 4-assige CNC freesmachines aansturen.

 

WinPC-NC is nederlandstalig (in totaal 9 talen o.a. nederlands, duits, engels en frans).


WinPC-NC Light en Economy
De Light en Economy versie besturen machines rechtstreeks via een parallelle poort in uw PC waarbij zowel puls/richting signalen maar ook SMC signalen van de SMC800en SMC 1500 stappenmotorkaarten mogelijk zijn. Lees meer . . .


WinPC-NC - USB
De mogelijkhedne van de USB versie zijn vergelijkbaar met de Economy versie met dit verschil dat alle signalen via een USB adapter worden bestuurd. De adapter heeft 2 LPT uitgangen. Het grote voordeel voor u is dat uw bestaande controller met LPT niet vervangen moet worden! Lees meer . . . . 

 
WinPC-NC Professional
De Professional versie werkt met een externe controller die onafhankelijk van uw PC alle signalen aanstuurt en is daardoor zeer geschikt voor industriële toepassingen. De ingebouwde realtime besturing zorgt een absoluut stabiele en betrouwbare werking. Lees meer . . . .

 

 

WinPC-NC Light 2D / 2,5D frezen

Freessoftware WinPC-NC Light versie

WINPC-NC Economy 3D frezen

WINPC-NC Economy
- 3D frees software
- uitgebreide functies
- nederlands

WinPC-NC USB versie

3D freessoftware
met USB box

Update WinPC-NC Starter naar USB 3D

Uitbreiding van 2D naar 3D frezen