Werkplaatsinrichting met systeem

De K-Serie bestaat uit een compleet programma van professionele werkbanken, gereedschapskasten, hangkasten, hoge en lage ladenkasten, gereedschapswagens, hoekkasten, machinekasten, materiaalkasten, enz. 

Zo kan uw werkplaats of hobbyruimte er ook uitzien! -> Klik op de foto's voor een vergroting

De K-Serie bestaat uit een compleet programma van professionele werkbanken, gereedschapskasten, hangkasten, hoge en lage ladenkasten, een verrijdbare gereedschapswagen, hoekkasten, machinekasten, enz.

Enkele belangrijke kenmerken:

De laden zijn voorzien van zware geleiders voor een duurzaam en comfortabel gebruik. Lichtlopend en incl. uittrek blokkering. Draagvermogen 25 kg per lade!In hoogte verstelbare poten zodat oneffenheden in het vloeroppervlak makkelijk te compenseren zijn.
Om uw dure gereedschap veilig te kunnen opbergen zijn alle deuren afsluitbaar met een draaislot, incl. reservesleutel.Werkbladen van massief beukenhout, 30 mm dik. Speciaal verlijmd tegen kromtrekken en behandeld met natuurolie.
De handgrepen zijn gemaakt van met glasvezel versterkte kunststof en zijn voorzien van een schrijfvlak.Stabiele wanden van 1 mm dik staal. Krasvast oppervlak door poedercoating ingebrande laklaag.

Hieronder ziet u enkele detailfoto's van onze werkbanken / toebehoren; 

 Detail indeling machinevak

 Ladeverdeling (optioneel)

 Extra legbord in kastvak (optioneel)

 

Alle meubilair is leverbaar in de onderstaande kleurcombinaties, de gewenste kleur kunt u eenvoudig bij uw bestelling opgeven;

 


  

 Heeft u vragen of wenst u meer informatie?   Bel of mail ons   Tel.  0610 - 568 799
 

info@fraxeon.com