Werkplaatsinrichting met systeem

Wij bieden u een compleet programma van degelijke werkbanken, gereedschapskasten, hangkasten, hoge en lage ladenkasten, gereedschapswagens, machinekasten, materiaalkasten, enz. voor de inrichting van uw werkplaats, garage, hobbyruimte of atelier.

Zo kan uw werkplaats of hobbyruimte er ook uitzien! -> Klik op de foto's voor een vergroting

werkplaatsinrichting

Enkele belangrijke kenmerken:

De laden zijn voorzien van zware geleiders voor een duurzaam en comfortabel gebruik. Lichtlopend en incl. uittrek blokkering. Draagvermogen 25 kg per lade!In hoogte verstelbare poten zodat oneffenheden in het vloeroppervlak makkelijk te compenseren zijn.
Om uw dure gereedschap veilig te kunnen opbergen zijn alle deuren afsluitbaar met een draaislot, incl. reservesleutel.Werkbladen van massief beukenhout, 30 mm dik. Speciaal verlijmd tegen kromtrekken en behandeld met natuurolie.
De handgrepen zijn gemaakt van glasvezel versterkte kunststof en zijn voorzien van een schrijfvlak.Stabiele wanden van 1 mm dik staal. Krasvast oppervlak door poedercoating ingebrande laklaag.


Alle werkplaats meubilair is leverbaar in de onderstaande kleurcombinaties, de gewenste kleur kunt u eenvoudig bij uw bestelling opgeven;