Software / CAD - CAM - CNC

Met onze software kunt u boren, frezen en graveren... en dit alles onder Windows!

Het zal voor iederen duidelijk zijn dat het ontwikkelen van goede software voor freesmachines speciale kennis en ervaring vereist. Om deze reden ontwikkeld Fraxeon zelf dan ook geen software maar werken wij samen met het gerenomeerde Duitse ingenieursbureau Lewetz. Zij ontwikkelen als sinds 1989 allerlei oplossingen voor aandrijftechnieken en zijn gespecialiseerd in het aansturen van stappenmotoren. De software producten van Lewetz zijn al honderden keren geinstalleerd in zowel hobby en modelbouw toepassingen als ook in scholen en ontelbare industriële omgevingen. Het meest bekend zijn de standaardproducten PC-NC, PC-Posi, WinPC-NC en CNC-Control. Deze software oplossingen kunnen zonder meer ook als basis voor zeer specifieke en complexe toepassingen dienen. Wij zijn graag bereid om eventueel samen met Lewetz voor uw specifiek probleem een oplossing te realiseren. Mail of belt u ons en leg ons uw probleem uit, wij gaan graag de uitdaging aan!

Software producten

WinPC-NC

Een gebruiksvriendelijk en uitgebreid softwarepakket met 4-assen NC-sturing onder Windows voor te frezen, boren, graveren, doseren en veel meer.
Filou-NCEen erg handig programma voor optimalisatie van NC-bestanden en werkvoorbereiding. Volledig compatibel met PC-NC en WinPC-NC.
Softwarepakket voor snel en eenvoudig Rapid prototyping en 3D-frezen.
PC-NCHet universele DOS stuurprogramma om te frezen, graveren, boren, doseren enz. met alle 2- en 3-assige machines! Sinds 1993 het meest gewaarderede programma dat sindsdien vele duizenden keren succesvol is geinstalleerd!
PC-POSI4-assen sturing voor positionering. Ideaal voor handling en pick & place toepassingen.
X4StepCNC-Besturingssysteem als bibliotheekmodule voor de aansturing van 4 stappenmotoren in uw eigen C-programmatuur.

Hardware en electronica producten

Step3N / Step1N / StepMAXHet startpakket met stuurkaart, kabels en 3 stappenmotoren. Ideaal als u een eigen machine wilt bouwen; installeren, aansluiten en direct starten met PC-NC.
StappenmotorenStappenmotoren met verschillende vermogens, afgestemd op de toepassing en te combineren met onze besturingen.

Digitale I/O kaarten

Vraag ons naar de mogelijkheden
As-controller CNC-ControlEen seriële as-controller met baansturing.

Complete besturingen

CNCMAX

Een compleet systeem met WinPC-NC, as-controller en stuurkaart voor 3 stappenmotoren.
PosiMAX Een compleet systeem voor geautomatisserde oplossingen met 3 of 4 assen.

Toebehoren

IO-kaart voor WinPC-NC en CNC-Control Extra digitale ingangen en uitgangen voor het aansturen van machines en bewaken van machinestanden.
Keypad Los toetsenbord voor externe bediening van machine, als industrie en low-cost uitvoering leverbaar.
Signaaladapter CNC-Control Als uitbreiding op onze as-controller CNC-control zijn meerdere signaaladapters leverbaar.


  

 Heeft u vragen of wenst u meer informatie?   Bel of mail ons   Tel.  0610 - 568 799
 

info@fraxeon.com